Kiinteistökuvaus

Kuvaan kiinteistöjä Kokkolassa ja lähikunnissa käyttäen ammattilaitteistoa. Kuvaus sisältää myös kuvien editoinnin. Hinnat alkaen 90 euroa sisältäen alv:n. Teen kuvauksia yksityisille asunnon myyjille sekä kiinteistönvälittäjille.

Kiinteistökuvauksen tarkoitus on antaa kohteesta ostajaehdokkaalle mahdollisimman selkeä kuva, pyrkien samalla tuomaan esiin kohteen parhaat puolet. Terävät, valoisat kuvat antavat kohteesta hyvän vaikutelman. Annan kuville tyytyväisyystakuun. Tilatessaan kuvauksen asiakas hyväksyy tilausehdot.

Kuvaan kohteen sellaisena kuin se on, eli on suositeltavaa siivota ja järjestellä asunto jo valmiiksi ennen kuvaajan tuloa. Sisustukseen liittyviä seikkoja voidaan kuitenkin miettiä vielä yhdessä asiakkaan kanssa ennen kuvauksen aloittamista. Editointivaiheessa säädän kuvista perspektiivin, valoisuuden, kontrastin, saturaation ja valkotasapainon. Jos asiakas haluaa kuviin muita muutoksia, niistä voidaan sopia erikseen lisähinnasta. Mahdollisia kuviin tehtäviä muutoksia voivat olla esimerkiksi sohvan, pöydän, verhojen tai seinän värin vaihtaminen, tai taulun lisääminen seinälle. Lisäksi voidaan tehdä asunnon pohjakuva.

Kuvien toimittaminen: Tilaaja voi ladata kuvat omalle tietokoneelleen tai puhelimeen Lumiinin sivustolta, johon hän saa linkin sähköpostitse. Kuvapaketin koko on noin 10-20 Mt. Lisämaksusta kuvat voidaan toimittaa myös muistikortilla.

Kiinteistökuvauksen tilaaminen   Kuvagalleria

Vuosien varrella ottamiani valokuvia löytyy Flickr'istä

Kuvankäsittely

Vanhojen valokuvien entisöinnissä yleisiä toimenpiteitä ovat töhryjen ja naarmujen poisto sekä repeämien paikkaus. Uudemmissa kuvissa yleisiä ongelmia ovat värivirheet ja kuvien haalistuminen. Retusointi tarkoittaa kuvan siistimistä ja parantelua, tai muokkausta jotain tiettyä tarkoitusta varten. Yleisiä toimenpiteitä ovat esimerkiksi taustan siistiminen ja kuvan värien säätö. Retusointia tehdään myös malli- ja muotokuviin. Tilaussivulta löydät tarkemmat tiedot ja hinta-arviot yleisimmistä töistä.

Kuvankäsittelyn tilaaminen   Kuvagalleria

Yhteystiedot

Soita, lähetä sähköpostia tai tekstiviesti. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

Lumiinin kotipaikka on Kokkola
Sähköposti: lumiini@elisanet.fi
Puhelin: 045 332 1922
Y-tunnus: 3107387-8