Tilausehdot

Tilatessaan palvelun tai tuotteen asiakas hyväksyy nämä Lumiinin tilausehdot

Lumiini pyrkii parhaansa mukaan toteuttamaan palvelut sen mukaan kuin ne on selostettu palveluiden kuvauksessa sivustolla www.lumiini.net. Palveluiden hinnat on kerrottu sivustolla www.lumiini.net tai hinta-arvio/tarjous on annettu asiakkaalle sähköpostitse.

Lumiini ei ole korvausvastuussa tilattujen tuotteiden tai palveluiden asiakkaalle mahdollisesti aiheuttamista ongelmista, vahingoista tai rahallisista menetyksistä. Lumiinin vastuu rajoittuu tuotteessa tai palvelussa havaittujen ongelmien korjaamiseen. Lumiinin palveluilla on tyytyväisyystakuu. Jos asuntokuvien laadussa on huomauttamista, ongelmat käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen kuviin tehdään tarvittavat korjaukset tai ne kuvataan uudelleen. Asiakkaan vastuulla on kertoa ennen kuvausta toiveensa erityisistä kuvakulmista tai kohteista, jotka hän toivoo kuvattavaksi. Jos toiveita ei esitetä, kuvaajalla on vapaus toimia oman näkemyksensä mukaan. Jos kiinteistöä joudutaan kuvaamaan uudelleen asiakkaan vaatimuksesta, käynnistä veloitetaan matkakulut.

Kuvaajalla on oikeus perua tai siirtää kuvaus sairastumisen tai muun pakottavan syyn vuoksi. Kuvauspäivää voidaan joutua siirtämään myös huonon sään, kuten sateen tai kovan tuulen vuoksi. Siirrosta sovitaan puhelimitse.

Päivitetty 16.9.2022.Etusivulle