Nettisivut

Usein yrityksen nettisivun tarkoitus on pääasiassa toimia käyntikorttina ja yrityksen esittelynä. Se kertoo mitä yritys tekee ja miten siihen saa yhteyden. Sivusto on myös osa yrityksen imagoa. Nykyaikainen, siisti ja hyvältä näyttävä sivusto antaa yrityksestä positiivisen ja luotettavan kuvan. Sivuston pitää tietysti toimia myös puhelimella.

Lumiinin tekemien sivustojen perusominaisuudet:

Tilauksen sisältö

Lumiinin tilausten lähtökohtana on käyntikorttisivu, joka on yksi nettisivu. Jos lisäsivut ovat tarpeen, niitä voidaan liittää tilaukseen haluttu määrä. Lisäsivut ovat tavallisia sisältösivuja, joilla on etusivun kanssa yhteinen tyyli. Saat sivuston avaimet käteen -periaatteella.

Tilaukseen sisältyvät työt

Tyyli asiakkaan toiveiden mukaan (kirjasin, värit ja muut tyyliin vaikuttavat seikat), sivuston kuvausteksti (näkyy mm. selaimen ikkunassa, kirjanmerkeissä ja hakukoneiden tuloksissa), favicon-kuvake (näkyy kirjanmerkeissä), etusivun päävalikon linkit asiakkaan toiveiden mukaan, logo etusivulle (jos on), 1-2 kuvaa etusivulle (asiakkaalta tai kuvapankista) ja kuvankäsittely, kuvagalleria (valinnainen, enintään 6 kuvaa), asiakkaan toimittama teksti sivustolle (sis. linkit), sivuston alaosan (footer) linkit asiakkaan toiveiden mukaan (sis. somelinkit), yhteystiedot.

Tilaus sisältää myös web-hotellin ja domainin tilauksen (sis. sähköpostin), sivuston siirtämisen web-hotelliin, sähköpostiasetusten tekemisen ja testauksen. Domainin ja webhotellin hinta lisätään laskun loppusummaan (ominaisuuksista riippuen noin 50 euroa / vuosi).

Sivuston tekeminen kestää normaalisti 5-8 päivää. Sivusto on netissä heti kun se on valmis ja uusi domain on rekisteröity. Laskulle saat maksuaikaa 20 päivää. Tunnukset webhotelliin saat heti kun lasku on maksettu. Siitä eteenpäin sivusto on täysin omassa hallinnassasi, ja voit tehdä sinne muutoksia tai päivityksiä. Toimitukseen kuuluu ohjeet sivuston päivittämiseen ftp-ohjelman kautta. Jos päivittäminen on vain satunnaista, voit jättää sen myös Lumiinin huoleksi. Teksti- ja kuvasisällön päivityksen hinta on 20,00 / kerta.

Hinnat

Hinnoissa ei ole mukana arvonlisäveroa (24 %)

Referenssit

Tekemiäni sivuja ja sivustoja. Mainitut Lumiinin sivut edustavat eri tyylejä. Näytesivuja on tulossa pian lisää.

Tilausehdot   Etusivulle